Office 365 implementatie i.c.m. Cloudine van Fourtop!

Overal toegang tot je Cloud omgeving.

Hygiëne zonder zorgen!

CSN Hygienics verzorgt landelijk voor vele opdrachtgevers de volledige service van hun sanitair pakket tot in de werkkast. Ze ondersteunen bedrijven en instellingen in het verminderen van verschillende leveranciers en ontzorgen in eigen beheer het complete hygiënepakket!

Als onderdeel van de Business Area Medical van de Optigroup is het logisch dat na de AFAS implementatie de overgang op Office 365 zou volgen. Weprocess werkt als het gaat om Office 365 implementaties altijd samen met partner Fourtop ICT.

Samenwerken

Tijdens een livegang zijn zowel teamleden van Fourtop als Weprocess aanwezig. Door de diverse projecten van de afgelopen periode werken beide teams samen als één!
"Doordat we met elkaar kunnen "lezen en schrijven" en uiteraard goed voorbereid zijn, is een overgang voor de klant maar een kleine onderbreking van zijn of haar werk."

Van voorbereiding naar livegang

Om de overgang naar Office 365 soepel te laten verlopen is een goede voorbereiding van belang. Dit begint met het inventariseren van hardware, software, gebruikers en de gebruikerswensen en rechten. Als deze zaken in kaart zijn gebracht kunnen we gaan toewerken naar de livegang.

In het toewerken naar een livegang hebben we het team van CSN Hygienics meegenomen in de te nemenstappen. In 2-wekelijkse meetings met CSN en Fourtop zorgen we dat iedereen goed voorbereid is voor de livegang.

Cloudine

Cloudine is ontwikkeld door Fourtop ICT en gebaseerd op het Microsoft 365 platform. Een platform dat qua betrouwbaarheid en beschikbaarheid voldoet aan de hoogste standaarden en normen. Daarnaast voorziet Cloudine in extra beveiliging, informatiebescherming, dagelijkse ondersteuning, beheer en constante training.

Cloudine maakt samenwerken leuk, makkelijk en veilig.

De voordelen van de overgang naar Cloudine?

  • Online samenwerken
  • Overal en altijd toegang tot je cloud omgeving
  • Makkelijk switchen van hardware indien nodig
  • Flexibel schalen bij groei van gebruikers of data
  • Besparing software en hardware (geen lokale of fysieke servers meer)
  • Automatische back-ups & optimale security

Zij over dit project

"Overal veilig toegang tot onze gegevens!"
"De samenwerking met Weprocess en Fourtop is soepel en professioneel verlopen. We zijn erg blij met de ondersteuning van beide partijen tijdens de livegang en natuurlijk daarna!"
Hajk Manoekjan
Manager Operations bij CSN Hygienics

Wij over het project

"Een soepele overgang van laptops en systemen waarmee gewerkt wordt is altijd een uitdaging. Door de ervaring die wij inmiddels met dit soort overgangen hebben, is het de sport om de klant zo min mogelijk hinder te laten ondervinden tijdens een livegang.

'Lean en clean’ is het doel en als dat gehaald wordt door een professionele samenwerking met onze partner en de klant, dan kun je niet anders dan tevreden en trots terugkijken!”

Heb jij ook een uitdaging voor ons?

Onze andere cases

AFAS ERP implementatie Bakker Magnetics!

Ontwikkelen, testen en produceren van magnetische oplossingen en producten. Dat is wat Bakker Magnetics doet. Met meer dan 45 jaar kennis en ervaring én een pragmatische aanpak realiseert Bakker Magnetics altijd de juiste oplossing voor ieder magnetisch project.

Soepele gegevensuitwisseling tussen Exact Online en CCV shop

Als partner van APIcenter zijn we in contact gekomen met Scanwic. In eerste instantie voor een SLA op de lopende koppeling welke het startpunt is geweest voor een mooie samenwerking en al snel volgde er een update op de huidige integratie.

Launch nieuwe website Cemex

Cemex maakte gebruik van een maatwerk webshop die niet bracht wat zij wilden. Zij gingen van een op maat gemaakte Magento module, naar een schaalbare SaaS oplossing.

Implementatie centraal ERP-systeem Hygos Group

De Hygros Group bestaat uit zo’n 17 groothandels en is nog steeds groeiende. Wij hielpen hen bij de implementatie van AFAS als centraal ERP-systeem.

Copyright © Weprocess 2024