Nieuwe helpdesk helpt klant nóg beter

Een praktisch systeem zodat vragen altijd bij de juiste persoon terechtkomt.

Optigroup BA Medical

Bij Weprocess werken we, samen met onze partners, voortdurend aan verbetering.

Een van de processen waarmee wij onze klanten helpen, is het faciliteren van een interne helpdesk, waarbij ons klant een centraal punt heeft om al hun supportvragen te stellen.

Daarom hebben we, samen met OptiGroup BA Medical, een helpdesk en kennisbank ontwikkeld via AFAS Insite. Beheerd door ons en beschikbaar voor alle vestigingen die onder OptiGroup BA medical vallen.

Het belang

Het maken van een database van klantvragen – én de antwoorden en oplossingen – geeft inzicht!
"We hebben samen met OptiGroup BA Medical, een helpdesk en kennisbank ontwikkeld via AFAS Insite. Beheerd door ons en beschikbaar voor alle vestigingen die onder OptiGroup BA medical vallen."

Efficiënt kennisbeheer en snelle oplossingen

De helpdesk is een browser-based systeem, gebaseerd op AFAS. Een ticketsysteem dat de communicatie faciliteert tussen Weprocess en OptiGroup BA medical.

Een praktisch systeem zodat vragen altijd bij de juiste persoon terechtkomt. Maar het is meer dan dat. We borgen kennis en informatie zoveel mogelijk en bouwen aan een database met oplossingen. Zo vind je als medewerker makkelijker en sneller zelf het antwoord op je vraag, zonder dat er een medewerker van Weprocess aan te pas hoeft te komen. 

Het belang van een database

Het maken van een database van klantvragen – én de antwoorden en oplossingen – geeft ons beter inzicht in wat de medewerkers van OptiGroup BA medical bezighoudt.

Welke issues spelen het meest? Vervolgens breiden we onze informatievoorziening op die zaken uit. Denk daarbij aan handleidingen en tutorials. Daarnaast kijken we hoe we het systeem nog meer kunnen optimaliseren en innoveren.  


Klantenservice door updates

Het gevolg hiervan is dat de klant veel makkelijker toegang heeft tot de informatie die ze het meest nodig hebben. Hierdoor worden zij zo min mogelijk gehinderd in hun dagelijkse werkzaamheden met meer efficiëntie als gevolg.

De database wordt continu bijgewerkt met nieuwe features en kennis, op basis van input van de klant. Ondertussen zorgt de nieuwe opzet van de helpdesk ervoor dat medewerkers  beter en sneller geholpen worden door een van onze Weprocess medewerkers. Sinds kort is de AFAS pocket app geïntroduceerd, hiermee kunnen de medewerkers ook hun vragen indienen via de app.  

De voordelen:

  • Centrale (interne) helpdesk
  • Inzicht in vragen medewerkers: database met vragen en antwoorden!
  • Tickets indienen via laptop of mobiel
  • Borgen van kennis en informatie
  • Als gevolg van inzicht worden handleidingen, tutorials en optimalisaties doorgevoerd!

Zij over dit project

“Professionele ondersteuning met behulp van de helpdesk”
"Door het implementeren van de helpdesk voor alle interne OptiGroup BA medical medewerkers heeft OptiGroup BA medical makkelijk toegang tot meerdere vragen en antwoorden.

Deze helpdesk wordt bemand door het Weprocess team waarbij onze expertise in IT en E-com benadrukt wordt, dit allemaal vanaf één plek voor de gehele business unite. Dit zal interne vragen sneller oplossen en problemen efficiënter afhandelen."

Wij over het project

“Doordat we meer duidelijkheid en overzicht creëren voor OptiGroup BA medical, leveren we een efficiëntere dienstverlening. We kunnen medewerkers van OptiGroup AB medical nu beter en sneller helpen. Ook is de ondersteuning inzichtelijker met deze helpdesk. Als veel dezelfde vragen binnenkomen, weten we dat we wat aan dat proces moeten doen.”

Heb jij ook een uitdaging voor ons?

Onze andere cases

AFAS ERP implementatie Bakker Magnetics!

Ontwikkelen, testen en produceren van magnetische oplossingen en producten. Dat is wat Bakker Magnetics doet. Met meer dan 45 jaar kennis en ervaring én een pragmatische aanpak realiseert Bakker Magnetics altijd de juiste oplossing voor ieder magnetisch project.

Soepele gegevensuitwisseling tussen Exact Online en CCV shop

Als partner van APIcenter zijn we in contact gekomen met Scanwic. In eerste instantie voor een SLA op de lopende koppeling welke het startpunt is geweest voor een mooie samenwerking en al snel volgde er een update op de huidige integratie.

Launch nieuwe website Cemex

Cemex maakte gebruik van een maatwerk webshop die niet bracht wat zij wilden. Zij gingen van een op maat gemaakte Magento module, naar een schaalbare SaaS oplossing.

Implementatie centraal ERP-systeem Hygos Group

De Hygros Group bestaat uit zo’n 17 groothandels en is nog steeds groeiende. Wij hielpen hen bij de implementatie van AFAS als centraal ERP-systeem.

Copyright © Weprocess 2024