Innoveren met de perfecte EDI-koppeling bij Vermes

De juiste kennis en expertise voor het maken van een EDI-koppeling bij Securit by Vermes.

Securit by Vermes

Vermes is een leider in ‘point of sale’ voor signage en muur decoratie producten. Als maker van de orginele Securit chalk marker in 1987 hebben ze continue hun grenzen verlegd in signage en visuele communicatie.

Hierdoor zijn ze de koploper van hun producten en zijn hun producten verkrijgbaar bij meer dan 10.000 top retailers en groothandelaren van Europa tot USA en Azië.

Het proces

Extra kennis met betrekking tot de werking van het huidige ERP-systeem van Vermes was gewenst. Omdat Vermes met AFAS ERP werkt, schakelde zij op aanraden van leverancier Copernicus ons in.
"Met onze expertise en kennis betreft AFAS waren wij als IT-team een goede aanvulling om dit project succesvol af te ronden. Als Team-as-a-Service hebben we voor Vermes alle zorgen uit handen genomen!

EDI-koppeling

Met prachtige producten wil Vermes zich verder innoveren met de perfecte EDI-koppeling, EDI is een proces tussen twee computersystemen waarmee twee bedrijven door middel van gestandaardiseerde berichten en specifieke communicatiesystemen bedrijfsinformatie kunnen uitwisselen. 

Vaak moeten deze documenten voldoen aan bepaalde standaarden en dit wordt gebruikt voor herhalende transacties. Dit kan financiële, logistieke of commerciële gegevens zijn zoals pakbonnen, orders of orderbevestigingen en nog veel meer. 

Het proces

Tijdens het integratieproces kwamen er specifieke complicaties naar voren die het implementatieproces leken te stagneren. Extra kennis met betrekking tot de werking van het huidige ERP-systeem van Vermes was gewenst. Omdat Vermes met AFAS ERP werkt, schakelde zij op aanraden van leverancier Copernicus ons in.

Met onze expertise en kennis betreft AFAS waren wij als IT-team een goede aanvulling om dit project succesvol af te ronden want als IT-team hebben we voor Vermes alle zorgen uit handen genomen! 

EDI zorgt voor efficiënter verkoopproces

Hoe hebben we dit gedaan? Door het creëren van een goedwerkende EDI-koppelingen, waarbij we samen met Copernicus het hele proces en testfase op ons hebben genomen. 

Hierbij hebben we Vermes op de hoogte gehouden en na succesvolle resultaten uitgeleverd. 

Nu heeft Vermes een geoptimaliseerde EDI-koppeling en dat betekend dat ze hun klanten efficiënter kunnen bedienen met het gemak van een geautomatiseerd verkoopproces.

De kracht van dit project:

  • De EDI-koppeling zorgt voor een efficiënter verkoopproces.
  • Team-as-a-Service als waardevolle aanvulling van het Vermes team.
  • Samenwerking met een andere leverancier met één doel: de klant helpen!
  • Optimalisatie van het ERP systeem van de klant.
  • Geautomatiseerd verkoopproces.

Zij over dit project

"Efficiënter verkoopproces"
“Weprocess denkt mee met onze processen en kan daardoor een goede vertaalslag maken. De EDI-koppeling is geoptimaliseerd, wat resulteert in een efficiënter verkoopproces. Daar zijn onze klanten gebaat bij en wij ook!”
Jeroen Brem
Operationeel Directeur bij Securit by Vermes

Wij over het project

“We moesten de betreffende bundels met informatie (AFAS Connectoren) aanpassen zodat alle gegevens van het standaard sjabloon getoond werden en dat de juiste artikelen naar AFAS gestuurd werden.

Dit was veel uitzoekwerk. Toen eenmaal alles goed met elkaar in verbinding stond en de orders juist in het systeem kwamen, konden we terugkijken op een geslaagd project.”

Heb jij ook een uitdaging voor ons?

Onze andere cases

Truckjunkie is dé online webshop voor de vrachtwagen liefhebber. Op hun website vind je alles voor de styling van je vrachtwagen. Of je nu in een Scania, Volvo, DAF of ander merk vrachtwagen rijdt, met de accessoires van Truckjunkie steel jij de show!
De webshop heeft alles voor de vrachtwagen. Of het nu gaat om styling, gadgets, interieur of exterieur, het is allemaal eenvoudig te bestellen via de webshop!

Animals First heeft naast de fysieke dierenwinkel ook een online shop. Deze webshop moest gekoppeld worden met het kassasysteem. Wij hebben geholpen deze twee systemen met elkaar de verbinden. Hierbij is het van belang dat gegevens goed heen en weer geschoten worden voor een goede verwerking van orders en dus ook voor het voorraadbeheer.

AFAS ERP implementatie Bakker Magnetics!

Ontwikkelen, testen en produceren van magnetische oplossingen en producten. Dat is wat Bakker Magnetics doet. Met meer dan 45 jaar kennis en ervaring én een pragmatische aanpak realiseert Bakker Magnetics altijd de juiste oplossing voor ieder magnetisch project.

Soepele gegevensuitwisseling tussen Exact Online en CCV shop

Als partner van APIcenter zijn we in contact gekomen met Scanwic. In eerste instantie voor een SLA op de lopende koppeling welke het startpunt is geweest voor een mooie samenwerking en al snel volgde er een update op de huidige integratie.

Copyright © Weprocess 2024