Learn about our previous projects.

Onze klant projecten dienen als waardevolle bron van inspiratie, inzicht en samenwerking. Bekijk de klantcases en referenties van onze eerdere projecten.
Search

Truckjunkie is dé online webshop voor de vrachtwagen liefhebber. Op hun website vind je alles voor de styling van je vrachtwagen. Of je nu in een Scania, Volvo, DAF of ander merk vrachtwagen rijdt, met de accessoires van Truckjunkie steel jij de show!
De webshop heeft alles voor de vrachtwagen. Of het nu gaat om styling, gadgets, interieur of exterieur, het is allemaal eenvoudig te bestellen via de webshop!

Animals First heeft naast de fysieke dierenwinkel ook een online shop. Deze webshop moest gekoppeld worden met het kassasysteem. Wij hebben geholpen deze twee systemen met elkaar de verbinden. Hierbij is het van belang dat gegevens goed heen en weer geschoten worden voor een goede verwerking van orders en dus ook voor het voorraadbeheer.

AFAS ERP implementatie Bakker Magnetics!

Ontwikkelen, testen en produceren van magnetische oplossingen en producten. Dat is wat Bakker Magnetics doet. Met meer dan 45 jaar kennis en ervaring én een pragmatische aanpak realiseert Bakker Magnetics altijd de juiste oplossing voor ieder magnetisch project.

Soepele gegevensuitwisseling tussen Exact Online en CCV shop

Als partner van APIcenter zijn we in contact gekomen met Scanwic. In eerste instantie voor een SLA op de lopende koppeling welke het startpunt is geweest voor een mooie samenwerking en al snel volgde er een update op de huidige integratie.

Launch nieuwe website Cemex

Cemex maakte gebruik van een maatwerk webshop die niet bracht wat zij wilden. Zij gingen van een op maat gemaakte Magento module, naar een schaalbare SaaS oplossing.

Implementatie centraal ERP-systeem Hygos Group

De Hygros Group bestaat uit zo’n 17 groothandels en is nog steeds groeiende. Wij hielpen hen bij de implementatie van AFAS als centraal ERP-systeem.

Binnen 4 uur live

Jouw website koppeling live

200+

Klanten geholpen

5 sterren

Beoordeling

Samen de klant volledig helpen met een soepele ICT transitie

Het doel was de live webshop van sanitaklompen.nl in een middag te koppelen met AFAS. De koppeling zelf was redelijk ‘plug & play’, waardoor wij op zoek zijn gegaan naar een IPaaS oplossing in plaats van de traditionele development koppeling.

Nieuwe helpdesk helpt klant nóg beter

Het bouwen van een helpdesk is een browser-based systeem, gebaseerd op AFAS. Een ticketsysteem dat de communicatie met de klant faciliteert. Bij Weprocess werken we, samen met onze partners, voortdurend aan optimalisatie

Efficiënter werken met Microsoft Teams klantportal

Samen met WeCallForYou hebben wij een klantportal ingericht in Microsoft Teams, zodat alles centraal op één plek staat. Hierdoor zijn processen voor elke klant nu hetzelfde!

Innoveren met de perfecte EDI-koppeling bij Vermes

Weprocess heeft een EDI-koppeling gemaakt voor Securit bij Vermes, een bedrijf met prachtige producten. Dit bedrijf wilde zich verder innoveren met de perfecte EDI-koppeling.

Een webshop koppeling zonder codering, live binnen 4 uur!

Het doel was de live webshop van sanitaklompen.nl in een middag te koppelen met AFAS. De koppeling zelf was redelijk ‘plug & play’, waardoor wij op zoek zijn gegaan naar een IPaaS oplossing in plaats van de traditionele development koppeling.

ERP-systeem voor centralisatie

WeCare Medical, een online retailer van medische hulpmiddelen, heeft zich aangesloten bij Optigroup BA Medical en heeft haar bedrijfsprocessen geïntegreerd in het AFAS ERP-systeem via de hulp van Weprocess.

Office 365 implementatie i.c.m. Cloudine van Fourtop

CSN Hygienics is overgestapt op Office 365. Samen met Fourtop ICT hebben wij dit project uitgevoerd en gezorgd voor een soepele en professionele implementatie

Heb jij ook een uitdaging voor ons?

Copyright © Weprocess 2024