Cases

Leer van onze eerdere projecten!

Innoveren met de perfecte EDI-koppeling bij Vermes

Weprocess heeft een EDI-koppeling gemaakt voor Securit by Vermes, een bedrijf met prachtig producten, dit bedrijf wilde zich verder innoveren met de perfecte EDI-koppeling.

Efficiënter werken met Microsoft Teams klantportal

Samen met WeCallForYou hebben wij een klantportal ingericht in Microsoft Teams. Zodat alles centraal op één plek staat, hierdoor zijn processen voor elke klant nu het zelfde!

Nieuwe helpdesk helpt klant nóg beter

Het bouwen van een helpdesk is een browser-based systeem, gebaseerd op AFAS. Een ticketsysteem dat de communicatie met de klant faciliteert. Bij Weprocess werken we, samen met onze partners, voortdurend aan optimalisatie.

Samen de klant volledig helpen met een soepele ICT transitie

Samen met Fourtop ICT implementeren wij Office365. Met inmiddels al vijf succesvol afgeronde projecten is er al een mooie basis gelegd voor de samenwerking...

Implementatie centrale ERP-systeem Hygos Group

De Hygos Group bestaat uit zo'n 17 groothandels en is nog steeds groeiende. Wij hielpen hen bij de implementatie van AFAS als centraal erp-systeem.

Launch nieuwe website Cemex

Cemex maakte gebruik van een maatwerk webshop die niet bracht wat zij wilden. Zij gingen van een op maat gemaakte Magento module, naar een schaalbare SaaS oplossing...

"Doen wat je leuk vindt en daar alle ruimte voor krijgen. Dan ga je met plezier naar je werk!"

- Alex, Applicatiebeheerder

"Werken aan mooie, schaalbare & eerlijke IT & e-com projecten met onze klanten, waar ze nog lang plezier van hebben."

- Marloes, Directeur