Diensten.

Weprocess helpt bedrijven met het digitaliseren en automatiseren van hun bedrijf.

Wij helpen je in de zoektocht naar de juiste software, het ideale automatische proces en het inzichtelijk krijgen van data.

Het gevolg? Slimmer, sneller en efficiënter werken en kosten besparen. Ondersteuning nodig?

Ondersteuning

Project Management

Heb jij (technisch) projectmanagement nodig? Het Weprocess team zorgt ervoor dat alle stakeholders aanhaken, documentatie op orde is en de taken helder verdeeld en opgevolgd worden.

Proces Inrichting

Loopt jouw huidige bedrijfsproces vast of wil je jouw bedrijfsproces(sen) herinrichten? Als echte procesdenkers staan we je bij in de verandering of opstart van een helder en efficiënt bedrijfsproces.

Procesoptimalisatie

Loopt jouw huidige bedrijfsproces vast of wil je jouw bedrijfsproces(sen) herinrichten? Als echte procesdenkers staan we je bij in de verandering of opstart van een helder en efficiënt bedrijfsproces.

Onderhoud

Software onderhoud

Hoeveel tijd besteed jij aan het onderhoud van je huidige systemen? Het team van Weprocess ondersteunt je in het onderhoud van jouw software, van ERP systeem tot CRM.

Functioneel Office365 beheer

Wij helpen je verder op weg, waardoor jij nog beter gebruik gaat maken van jouw Office-pakket. Dat niet alleen, wij zorgen er ook voor dat het functioneel onderhouden wordt, werkt naar behoren en leveren support bij vragen of problemen.

E-com onderhoud & beheer

Heeft jouw huidige webshop of website onderhoud of beheer nodig? Het Weprocess team helpt je in het onderhoud en beheer. Van aanpassingen tot de invoer van data en de doortonwikkeling.

Software inrichting & implementaties

Nieuwe software aangeschaft? Wij ondersteunen je bij de inrichting! Wij helpen je met het invoeren van data, inrichting, werkwijze en adoptie van het personeel.

Office365 Apps inrichting

Wist jij dat er binnen Office365 heel veel handige apps beschikbaar zijn? Denk aan Microsoft Teams, Power Automate, Sharepoint en Lists. Ook hier helpen wij bij de inrichting, het beheer en support.
Maak kennis met 'Team-as-a-Service'
Jouw multidisciplinaire team voor een vast bedrag per maand.
Meer informatie
Previous
Next

Koppelingen

EDI koppelingen

EDI hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn, zolang je maar helder hebt hoe het moet werken. En laten wij nou precies weten hoe. Of het nu om een op-maat-gemaakte EDI-koppeling gaat of een standaardoplossing.

Webshop koppelingen

Jouw webshop koppelen aan jouw ERP- of boekhoudsysteem? Wij helpen je met het maken van de juiste verbindingen.

IPaaS koppelingen

Systemen aan elkaar koppelen of verbinding maken met het systeem van jouw klant? Door middel van ons netwerk aan partners hebben wij de ideale oplossing binnen handbereik en kunnen wij je snel helpen aan werkbare koppeling.

Analyse

E-com & IT Contractbeheer

Hulp nodig bij het inzichtelijk krijgen van jouw contracten en kosten op het gebied van e-commerce, marketing & IT? Wij helpen je met een helder overzicht van jouw jaarlijkse en/of maandelijkse kosten en geven advies waar je geld kan besparen.

Data Analyse

Data gedreven werken maar geen data-analist aan boord? Geen zorgen, wij maken jouw rapportages en dashboards in een handomdraai. Voor intern gebruik of als extra unique selling point voor jou richting jouw klant.

Social Media (Analyse)

Hulp nodig bij het onderhoud van de sociale kanalen, content of social analyse? Met onze standaard rapportages zorgen wij ervoor dat je binnen no-time weet wat er speelt in een wekelijkse of maandelijkse social media rapportage.

Zo voorkom je verkeerde keuze's in software.

Weet jij waar je rekening mee moet houden?