Ask us anything

FAQ

FAQ SLA's

Een SLA kun je afnemen als wij je geholpen hebben wij een eenmalige opdracht en/of koppeling en is bedoeld voor vragen, geen ontwikkeling of inrichting. Heb je vragen? Dan kun je hiervoor terecht bij support. Het abonnement is voor doorlopende ondersteuning, voor bijvoorbeeld implementatie en inrichting. 

Dit verschilt per SLA. Per SLA geven we aan binnen welk tijdsbestek we zullen reageren op vragen of we software checken op fouten. 

Voor de SLA kun je vragen insturen naar support@weprocess.nl.

De SLA’s van Weprocess zijn per maand opzegbaar. 

FAQ Abonnementen

Een SLA kun je afnemen als wij je geholpen hebben wij een eenmalige opdracht en/of koppeling en is bedoeld voor vragen, geen ontwikkeling of inrichting. Heb je vragen? Dan kun je hiervoor terecht bij support. Het abonnement is voor doorlopende ondersteuning, voor bijvoorbeeld implementatie en inrichting. 

Zeker! Als je bij ons een abonnement afneemt kun je ons altijd bereiken voor het stellen van vragen. 

Alles op het gebied van IT, E-commerce en marketing. Ons gehele team staat tot jouw beschikking en je hebt altijd een vast contactpersoon waar je mee kan schakelen voor projecten & to do’s.

Het eerste contract duurt altijd 6 maanden, daarna kan het abonnement per maand op- en afgeschaald of opgezegd worden. Zo heb jij een flexibele inkoop van IT & e-com diensten en betaal je enkel voor het geen wat je ook echt nodig hebt. Opschalen in de eerste zes maanden is wel mogelijk.

Dat kan. Opschalen in de eerste zes maanden is helemaal niet vreemd. Veel van onze klanten starten met een kleiner abonnement, om er hierna achter te komen dat ze toch meer zaken op willen pakken en hier meer uren per maand voor nodig hebben. 

De ene maand zullen we meer uren maken dan de andere maand, zo heffen deze maanden elkaar weer op. Je ontvangt overigens iedere maand van ons een helder uren overzicht met alles wat we voor je gedaan hebben. Transparantie is key!

FAQ Consultancy

Heb je snel hulp of advies nodig? Binnen een consultancy uur kijken we met je mee en geven we je direct advies over mogelijke oplossingen, bijvoorbeeld als bepaalde applicaties niet meer werken en je niet weet waar de fout kan zitten. 

Je kunt direct via de website een consultancy uur afnemen en ontvangt hierna een mail om jouw meeting in te plannen. De meeting vindt plaats via Microsoft Teams. 

Zeker! Je kunt kiezen tot max 4 uur consultancy. 

Indien je consultancy op locatie nodig hebt, kun je bij ons een offerte aanvragen. 

FAQ Diensten

Ons ‘Team-as-a-Service’ kan helpen bij zowel functionele als technische zaken. Bekijk al onze diensten op deze pagina

Weprocess doet veel, maar een aantal zaken die wij niet doen zijn o.a. het bouwen van software. Wij werken met software van bestaande software van verschillende leveranciers. 

Neem contact op voor meer informatie of plan een introductie meeting in via deze link. Deze vrijblijvende kennismaking vindt altijd plaats via Microsoft Teams. 

FAQ Scans

We zijn voor de doorlooptijd van een scan afhankelijk van bepaalde factoren, zoals: data in julie systemen, beschikbaarheid van interne key users en overige informatie. Gemiddeld is de doorlooptijd na zo’n 2 tot 3 maanden.

Tijdens scans houden we over het algemeen het volgende proces aan: 

  1. Start
  2. Kennismaken
  3. Inventarisatie
  4. Onderzoek
  5. Advies
  6. Evaluatie

FAQ Overig

Zeker! Heb je (tijdelijk) een extra set handen nodig of hulp met bijvoorbeeld technisch projectmanagement? Ook dan kun je heel goed gebruikmaken van de expertises van ons team.

Dan kun je na 6 maanden (abonnement) of per maand (SLA) opzeggen. Wij zorgen uiteraard voor een volledige overdracht, zodat jouw volgende medewerker of IT/E-com partij het stokje meteen kan overnemen.

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten altijd op de hoogte zijn van alles waar wij mee bezig zijn. Heldere, transparante rapportages, urenoverzichten en tweewekelijkse update meetings.

Zeker! Ons basis abonnement voldoet aan alles wat je nodig hebt om het beheer van support, software en e-commerce omgevingen door te zetten totdat jij een nieuwe medewerker gevonden hebt. Daarnaast is ons abonnement met contract voor 6 maanden goedkoper dan het inhuren van een interimmer of detachering en krijg je hier hulp van ons hele team voor. En zodra jij die nieuwe medewerker gevonden hebt, kunnen wij ook helpen bij de onboarding.