Het ecosysteem van Weprocess

We geloven niet alleen in samenwerking, maar hebben een ecosysteem waarin alle betrokken partijen hetzelfde doel hebben.

Ons ecosysteem omvat niet alleen onze klanten, maar ook leveranciers, partners, en andere experts. We zien onszelf als de verbindende schakel die deze diverse groepen samenbrengt en hen de middelen biedt om succesvol te zijn, maar ook helpt om projecten te laten slagen en van A naar B te brengen.

Hoe we samenwerken

Maar hoe werken we dan samen binnen ons ecosysteem? Belangrijkste regel in ons ecosysteem is dat de klant centraal staat. We hebben allemaal hetzelfde doel om de MKB klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. En dat doen we door transparant te zijn.

We hebben een open en eerlijke communicatiecultuur met zowel de klant als onze expert, waarbij alle partijen vrijuit kunnen spreken en ideeën kunnen delen. Daarnaast hebben we meerdere platforms die samenwerking vergemakkelijken en tools voor kennisdeling. Door deze middelen beschikbaar te stellen, moedigen we onze partners aan om samen te werken en elkaar te versterken.

De voordelen van samenwerking met Weprocess

Voor MKB-bedrijven biedt samenwerking met Weprocess tal van voordelen. Allereerst krijgen ze toegang tot ons uitgebreide netwerk van experts en professionals, waardoor ze kunnen profiteren van waardevolle kennis en ervaring in geavanceerde technologische oplossingen en tools, die zijn ontworpen om bedrijfsprocessen te optimaliseren en efficiëntie te verbeteren. Maar misschien wel het belangrijkste is dat ze deel uitmaken van een ecosysteem waarin ze worden ondersteund, gestimuleerd en geïnspireerd door gelijkgestemde ondernemers.

Wij adviseren, faciliteren en realiseren alle vraag die ontstaat binnen ons ecosysteem!

Wij geloven we dat samenwerking de sleutel is tot succes voor het MKB.

We nodigen alle MKB-bedrijven uit om zich bij ons aan te sluiten! Meer weten, plan gratis een kennismakingsgesprek in en we helpen je op weg! https://www.weprocess.nl/contact/

Wil jij je als expert aansluiten bij ons ecosysteem? https://www.weprocesscommunity.nl/ikwildigitaliseren

#Samenwerken #Klantcentraal #MKB #IT #Ecosysteem

Heb jij ook een uitdaging voor ons?

Of lees onze andere artikelen

Omgaan met een leverancier die zijn afspraken niet nakomt: Wat te doen? 

Het hebben van betrouwbare leveranciers is onmisbaar voor een succesvolle bedrijfsvoering. Helaas kunnen zelfs de meest zorgvuldig gekozen partners soms hun afspraken niet nakomen, wat kan leiden tot verstoringen in je bedrijfsprocessen.

Gelukkig kan je hier iets aan doen: Projectmanagement!

Het samenvoegen van systemen bij bedrijfsovernames: uitdagingen & oplossingen

Wanneer twee bedrijven samenkomen door middel van een overname, wordt het syncen van IT-systemen vaak beschouwd als een van de meest complexe aspecten van het integratieproces.
Wij hebben al aardig wat implementaties na bedrijfsovernames meegemaakt en in dit artikel zullen we enkele van de belangrijkste uitdagingen bespreken die zich kunnen voordoen.

Hoe maak je een goede blueprint van je software? 

Is een goede blueprint onmisbaar? Ja! Volgens ons zeker. De blueprint oftewel je blauwdruk, ontwerp of plan vormt het fundament waarop je software wordt gebouwd – het stelt je in staat om je visie te vertalen naar concrete stappen en functionaliteiten.

Schaduwdraaien: wat houdt het in en welke voordelen geeft het je?

Schaduwdraaien oftwel de generale repatitie van je nieuwe systeem. Het is niet altijd nodig, maar wordt wel vaak gedaan tijdens een project. Maar waarom?

De rol van een tussenpersoon: Verbinding tussen klant en leverancier 

Tijdens projectmanagement, vooral binnen IT en digitale transformatie, is het belangrijk om een soepele communicatie en samenwerking te waarborgen tussen de klant en de leverancier. Een belangrijke factor die dit mogelijk maakt, is de aanwezigheid van een deskundige tussenpersoon, iemand die bedreven is in het maken van een effectieve vertaalslag tussen de twee partijen.

Waarom projecten vertragen en hoe klanten en leveranciers samenwerken om dit te voorkomen 

Ieder project wat we starten of zelfs al tijdens de eerste kennismaking wordt de welbekende deadline van het project genoemd. “we willen 1 maart live!” Of soms zelfs stelliger gezegd: “we moeten 1 maart live, want…” Uiteraard is e.e.a. altijd afhankelijk van een aantal factoren. Kloppen alle factoren, dan gaan we mee in een voorkeur van een livgangsdatum.

Copyright © Weprocess 2024