Kennisbank

  • Categorieën

Whitepapers!

10 redenen dat IT- projecten mislukken en hoe je ze kan voorkomen

IT-projecten mislukken om vele redenen, maar de meest voorkomende oorzaak is een gebrek aan planning of slechte uitvoering. Om succes te garanderen, is het belangrijk om de meest voorkomende redenen voor falen te begrijpen en stappen te ondernemen om deze te voorkomen.

Jij hebt vragen en wij hebben de kennis!

Maximaliseer de efficiëntie van jouw team met Microsoft Teams

Microsoft Teams is een krachtige tool voor communicatie en samenwerking binnen een team. Met functies zoals chatten, videoconferenties, het delen van bestanden en integraties met andere apps, kan het uw team helpen efficiënter en effectiever te werken. In deze blogpost bespreken we enkele tips om Microsoft Teams optimaal te benutten, zodat je het meeste uit dit handige platform kunt halen.

Waarom bedrijven het gebrek aan IT-expertise hun bedrijf niet moeten laten tegenhouden: 4 tips om de kenniskloof te dichten

Houdt IT kennis jouw organisatie tegen? Er zijn veel redenen te bedenken waarom bedrijven zich niet door een gebrek aan IT-expertise moeten laten tegenhouden. In het huidige digitale tijdperk speelt technologie een cruciale rol in het succes van bedrijven, en het ontbreken van de nodige IT-vaardigheden en -kennis kan de groei en het concurrentievermogen van een bedrijf beperken.

Zo voorkom je verkeerde keuze’s in software. 

Je start net je onderneming of je hebt deze al opgestart en bent opzoek naar de juiste software om je verder te innoveren. Maar hoe weet je welke software het beste bij jou en je organisatie past?

De toekomst van teamwerk: Team as a Service

Naarmate de technologie zich verder ontwikkelt, verandert de manier waarop we werken. Een trend die aan kracht wint, is het concept van "Team as a Service" (TaaS).  toekomst van teamwerk: Team as a Service

ROI maximaliseren door efficiënte software-implementatie

Het implementeren van software kan een grote investering zijn voor een bedrijf en het is belangrijk om ervoor te zorgen dat deze investering zich terugbetaalt. Een manier om dit te doen is door het rendement op investering (ROI) te maximaliseren door middel van een efficiënte implementatie van de software.

Vul je gegevens in en download gratis onze whitepaper!