Zo voorkom je verkeerde keuze’s in software. 

 

Je start net je onderneming of je hebt deze al opgestart en bent opzoek naar de juiste software om je verder te innoveren. Maar hoe weet je welke software het beste bij jou en je organisatie past? Er zijn een paar dingen waar je rekening mee kunt houden bij het kiezen van nieuwe software: 

Bepaal jouw behoeften: Maak een lijst van de taken waarvoor je de software nodig hebt en zoek naar een product dat aan die specifieke behoeften voldoet. 

Onderzoek en vergelijk producten: zoek naar online recensies en getuigenissen en vergelijk de functies en prijzen van verschillende producten. Je kunt ook overwegen om experts uit de industrie of andere professionals te raadplegen die ervaring hebben met de software die je overweegt. 

Probeer voordat je koopt: Veel softwarebedrijven bieden gratis proefversies van hun producten aan, wat een goede manier kan zijn om de software uit te testen en te kijken of deze aan jouw behoeften voldoet voordat je tot een aankoop overgaat. 

Overweeg schaalbaarheid: als je denkt dat jouw behoeften in de toekomst zullen veranderen, kan het de moeite waard zijn om een product te kiezen dat aan die veranderingen kan voldoen. 

Denk na over de lange termijn: het is belangrijk om niet alleen rekening te houden met de initiële kosten van de software, maar ook met lopende onderhouds-, ondersteunings- en upgradekosten. 

Uiteindelijk hangt de juiste keuze af van jouw specifieke wensen en budget. Door uw onderzoek te doen en de tijd te nemen om jouw opties zorgvuldig te evalueren, kun je een weloverwogen beslissing nemen die het beste aan jouw behoeften voldoet. 

Ons 'team-as-a-service'

Abonnementen

Voor een vast bedrag per maand een multidisciplinair team van professionals.

Abonnementen

Met onze Basis, Plus of Premium abonnementen kun je gemakkelijk op en af te schalen naar behoefte.
Bekijk de abonnementen

Scans

Weten waar je aan toe bent? Maak gebruik van onze scans voor helder advies.

Scans

Met onze Efficiency scan, Requirements scan of IT/E-commerce scan weet jij direct waar je staat en waar je aan toe bent.
Afspraak

Advies

Hulp nodig met een andere vraag? Wij helpen je graag verder!

Eenmalig advies?

Heb je hulp nodig met een eenmalig project en zoek je ondersteuning? Wij helpen je graag verder.
Afspraak

Onze kracht

Ondersteuning bij implementatie softwaresystemen, zoals ERP of WMS.
Optimaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen
Ondersteuning bij implementatie softwaresystemen, zoals ERP of WMS.
Back-end e-commerce koppelingen
Back-end e-commerce koppelingen; ondersteuning bieden bij het opzetten van een schaalbaar e-commerce platform dat goed integreert met het een ERP-systeem.
Efficiënter inrichten van de gehele supply chain.
Ondersteuning gebruik van medewerkers bij bijvoorbeeld Microsoft Office365.
Data inrichting, waarbij we de organisatie helpen bij data-driven werken.
Previous
Next