IT / E-com Scan

De scan die een heldere nulmeting van jouw IT en E-com omgeving schetst. Inzicht in de status van jouw infrastructuur en inzicht in kansen bedreigingen.

Waarom een nulmeting scan?

Er zijn meerdere redenen te bedenken waarom je een nulmeting wilt hebben. Dit is namelijk een startpunt voor een verandertraject. Zonder nulmeting kun je niet meten of de veranderingen effect hebben gehad.

Uiteraard willen we ook graag weten waarom er een verandertraject gestart wordt en welke wensen er zijn binnen de organisatie.

Wanneer is er sprake van een nulmeting scan?

Het huidige systeem is verouderd.

Het huidige systeem voldoet niet meer.

Er moet een webshop gekoppeld worden.

Verandering van infrastructuur.

Start

Het begint allemaal bij de wens waar jij in het bedrijfsproces of infrastructuur tegenaan loopt. Wij zullen uiteraard eerst deze uitdaging moeten weten voordat wij met een advies kunnen komen.  

We bepalen daarom eerst de scope. Wat is de uitdaging of wens? 

Als wij dit weten, gaan we kijken welke stappen er genomen moeten worden. We bespreken intern de case en zullen daarna ons team samenstellen. 

undraw_Scrum_board_re_wk7v

Kennismaken

Wij zullen daarna op locatie of via een Teams meeting ons team introduceren. Voor ons heel belangrijk, want we willen ook meteen kennismaken met het kernteam die vanuit jullie bedrijf mee gaat werken aan het traject.

Zo leren we elkaar kennen en wordt jullie bedrijfsproces of infrastructuur helder. Want uiteindelijk draait het hier om: het geven van een uitgebreid advies op maat!

Na deze kennismaking, gaan we verder met het inventariseren van de benodigde informatie zowel technisch, maar ook de day to day werkzaamheden. We maken aan het einde van de kennismaking een rapportage waarin alle belangrijke actiepunten en conclusies uiteengezet worden. Zonder moeilijke vakjargon en grijze gebieden, maar transparant.

Na de inventarisatie zullen wij met de opgehaalde informatie aan de slag gaan en deze structureren in een helder advies. In een vervolgmeeting zullen wij deze met jullie bespreken.

Wat mag je van ons verwachten?

Team van IT en E-com proffesionals

Heldere planning en duidelijke deadlines

Heldere communicatie met rapportages en actiepunten

Advies op maat

Wat verwacht Weprocess van haar stakeholders: