Over ons

Wij zijn Weprocess

De onmisbare schakel in digitalisering & automatisering

Weprocess helpt bedrijven met het digitaliseren en automatiseren van hun bedrijf. Wij helpen je in de zoektocht naar de juiste software, het ideale automatische proces en het inzichtelijk krijgen van data. Het gevolg? Slimmer, sneller en efficiënter werken en kosten besparen.

Dat kan van alles zijn;

  • Ondersteuning bij implementatie softwaresystemen, zoals ERP of WMS.
  • Optimaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen.
  • Back-end e-commerce koppelingen; ondersteuning bieden bij het opzetten van een schaalbaar e-commerce platform dat goed integreert met het een ERP-systeem.
  • Efficiënter inrichten van de gehele supply chain.
  • Ondersteuning gebruik van medewerkers bij bijvoorbeeld Microsoft Office365.
  • Data inrichting, waarbij we de organisatie helpen bij data-driven werken.

Wij zijn er voor bedrijven die willen (of moeten) digitaliseren, maar hier intern geen kennis van hebben en moeite hebben deze kennis binnen te halen. Voor een vast bedrag per maand ontvang je een multidisciplinair team van professionals. 

Samenwerken met Weprocess?

Wij zijn de ideale partner om een brug te slaan tussen business en IT. Door een team van Business IT, Proces, E-com en Data experts hebben onze klanten toegang tot experts in de gehele supply chain en niet op een specifiek element. Ons maandelijkse abonnement kan per maand aangepast worden en is ook per maand opzegbaar. Klanten kunnen zo makkelijk op- en afschalen naar behoefte.

Een aantal
van onze collega's...

"Het maken van leuke casestudies, creatieve content & merchandise zodat ons platform kan groeien geeft mij veel energie, geen dag is het zelfde wanneer je zo creatief bezig mag zijn."

- Tabitha, Marketing & Social media specialist

"’Niets is mooier dan met het team bouwen aan een digitale toekomst en zichtbare impact creëren."

- Tjash, Project Coördinator E-commerce

"Doen wat je leuk vindt en daar alle ruimte voor krijgen. Dan ga je met plezier naar je werk."

- Alex, Applicatiebeheerder

"Bij Weprocess leer je veel over verschillende disciplines binnen de business IT en e-commerce. Dat maakt het dagelijkse werk uitdagend en leuk. Ook zijn er genoeg doorgroeimogelijkheden."

- Stephan, Project Medewerker E-commerce

"Mooie IT en e-commerce projecten afronden tot tevredenheid van de klant, is heel gaaf. Vooral omdat we dit als team voor elkaar hebben gekregen. Continu verbeteren en gaan voor kwaliteit, dat geeft een kick en veel werkplezier!"

- Sandra, Operationeel & Project manager

"We werken aan een mooie, schaalbare & eerlijke IT & e-com projecten met onze klanten, waar ze nog lang plezier van hebben."

- Marloes, Directeur

Gezien in