Changing the game in digitalization & IT.

Marloes de Ruiter - Directeur

Ik ben Weprocess gestart omdat ik geloof dat IT en digitalisering transparanter moet worden. De digitale/IT wereld is een ‘black box’ voor veel MKB'ers, maar ze "moeten er wel iets mee". Digitaal personeel is moeilijk te krijgen, duur om in te huren, maar wel nodig om van A naar B te komen. Vaak is het MKB zelf aan het zoeken naar oplossingen die allang bestaan. Daar wil ik een belangrijke rol in spelen, want het MKB verdient software en mensen die hen helpen groeien.

Daarnaast zag ik een gat in het verbinden van softwareleveranciers en IT/digitale experts bij het MKB. Ik zag implementaties die (te) lang duurde, koppelingen tussen systemen die maar niet van de grond kwamen en kosten die hierdoor maar hoger opliepen terwijl er geen daadwerkelijk werkende oplossing was.

Mijn doel? De juiste partijen verbinden en laten samenwerken. Schaalbare en transparante digitalisering voor het MKB, zodat zij zich niet bezig hoeven te houden met de digitale rompslomp en gewoon bezig kunnen zijn met de business.

Weprocess is hiervoor jouw ‘one-stop-shop’; onze ‘digital agents’ kennen de markt, de juiste mensen en staan in direct contact met softwareleveranciers. Wij helpen jou aan de juiste oplossing en ons netwerk werkt samen aan jouw toekomst. Zonder samenwerking geen succes. Van kantoorautomatisering tot ERP en van webshopkoppeling tot projectplanning.
Vrijblijvend kennismaken of samenwerken met ons team? Plan hier jouw afspraak in!

Onze missie:
Het startpunt voor digitale transformatie in het MKB.

Weprocess is de navigator voor digitalisering in het MKB. Met ons bedrijf en ons netwerk maken we bedrijven futureproof. We ontrafelen digitale puzzels en wijzen de weg naar de juiste oplossingen.

Dat doen wij inmiddels al voor zo’n 100+ bedrijven die bij ons aankloppen voor software of proces advies, extra handjes voor IT projecten (Team-As-A-Service) of software koppelingen. Wij helpen je aan de juiste oplossing, mensen en software en begeleiden het geheel indien gewenst.

Wij geloven in transparante, schaalbare digitalisering met software die aansluit bij de echte behoeftes van het MKB. Die jouw vraagstuk oplost, efficiënt geïmplementeerd kan worden en belangrijker nog, zorgt voor tevreden gebruikers.

Denk hierbij aan:

  • Ondersteuning bij implementatie softwaresystemen, zoals ERP of WMS.
  • Optimaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen.
  • Back-end e-commerce koppelingen; ondersteuning bieden bij het opzetten van een schaalbaar e-commerce platform dat goed integreert met een ERP-systeem
  • Efficiënter inrichten van de gehele supply chain
  • Ondersteuning gebruik van medewerkers bij bijvoorbeeld Microsoft 365
  • Data inrichting, waarbij we de organisatie helpen bij data-driven werken

Ons team:

Het team van Weprocess bestaat uit een groep multidisciplinaire digital agents met brede kennis & ervaring op het gebied van digitalisering & IT. Het team werkt nauw samen met experts, agencies & softwareleveranciers om het MKB verder te helpen.

Het Weprocess netwerk:

Wij zijn de ideale partner om een brug te slaan tussen business en IT. Door ons nationale netwerk hebben onze klanten toegang tot experts in de gehele supply chain en niet op een specifiek element. Klanten kunnen zo makkelijk op- en afschalen naar behoefte.

Gezien in:

Ask us anything

Copyright © Weprocess 2024