Wij managen jouw project van A tot Z.

Ben jij druk met alle randzaken van jouw digitale projecten, het managen van verschillende partijen en blijft het uiteindelijke resultaat uit? Met extra kosten en uitloop van het project tot gevolg?

Stop met het onnodig verspillen van tijd en geld. Wij helpen jou de controle terug te nemen en managen jouw digitale transformatie project van A tot Z.

Projectmanagement

Slim & Efficiënt

Wat jij zoekt, daar hebben wij een antwoord op. Door onze praktijkervaring en grote netwerk aan software, tools en experts, kunnen wij slim en efficiënt zorgen voor mogelijke oplossingen. Dat scheelt jou weer zoeken.

Controle & Focus

Jij focust je op jouw bedrijf en wij focussen ons op jouw digitale projecten. Wij managen alle betrokken partijen, zorgen dat alle neuzen dezelfde kant op staan, houden iedereen op de hoogte en zorgen ervoor dat projecten slagen.

Schaalbaar & Flexibel

Ons abonnementenmodel zorgt ervoor dat je heel makkelijk kan instappen en is per maand op en af te schalen naar behoefte. Klaar met jouw projecten, maar nog wel behoefte aan ondersteuning? Stap eenvoudig over op ons community platform.

Focus op kernactiviteiten

Gemiddeld heeft een bedrijf in het MKB zo'n 9 systemen waar ze mee werken en 6 partijen die zij aansturen om het geheel draaiende te houden. En met het oog op verdere digitalisering en automatisering in de toekomst, wordt dit alleen maar meer. 

Door gebruik te maken van Weprocess kunnen bedrijven zich richten op hun kernactiviteiten en zich minder bezighouden met de digitale projecten en het managen van al deze stakeholders. 

Dit noemen wij ook wel: 'Team-As-A-Service'. 

 

Prijzen

Wij werken standaard met abonnementen. Afhankelijk van de werkzaamheden en intensiteit van het in te zetten team krijg je van ons hier een offerte voor. Er is ook de mogelijkheid om alleen een support abonnement af te sluiten. 

Bij al onze abonnementen zit een lidmaatschap aan ons platform: de Weprocess Community, t.w.v. 499,-. 

Na een kennismaking (call) geven wij je advies over het af te sluiten pakket.

Support

Vanaf:
€795
* exclusief btw
Het ideale abonnement voor als je ons soms even nodig hebt. Om mee te kijken, te ondersteunen of advies te geven.

Projectmanagement

Vanaf:
€2495
* exclusief btw
Wij managen jouw projecten, houden rapportages en documentatie bij, zorgen voor opvolging van taken & een heldere oplevering.

Vragen?

Klaar om te excelleren?

Plan een vrijblijvend 15 minuten gesprek in om jouw uitdaging te bespreken.

Copyright © Weprocess 2024