Flexibiliteit in expertise!

Eén van de belangrijkste voordelen van Team-as-a-Service is de flexibiliteit in expertise die het biedt.

In plaats van afhankelijk te zijn van individuele medewerkers met beperkte vaardigheden, heb je toegang tot een heel team van experts met verschillende specialisaties.

Team-as-a-Service

Flexibiliteit in Expertise

Een van de belangrijkste voordelen van Team-as-a-Service is de flexibiliteit in expertise die het biedt. In plaats van afhankelijk te zijn van individuele medewerkers met beperkte vaardigheden, heb je toegang tot een heel team van experts met verschillende specialisaties.

Of het nu gaat om functionele IT, technische E-commerce, software-implementatie of systeemintegratie, je hebt altijd de juiste kennis binnen handbereik. Dit stelt jouw bedrijf in staat om snel te schalen, nieuwe projecten aan te pakken en te profiteren van de nieuwste technologieën.

Kostenbesparing

Team-as-a-Service kan ook aanzienlijke kostenbesparingen opleveren voor jouw bedrijf. In plaats van individuele specialisten in dienst te nemen, kun je een vast bedrag per maand betalen voor het volledige team. Dit elimineert de kosten van werving, training en salarissen voor meerdere medewerkers.

Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals verzekeringen en pensioenregelingen. Het inhuren van een team op basis van jouw behoeften en budget kan resulteren in aanzienlijke kostenefficiëntie op de lange termijn.

Deskundig advies

Een ander voordeel van Team-as-a-Service is de directe toegang tot deskundig advies. Het team van experts fungeert als een betrouwbare bron van kennis en ervaring, waardoor jouw bedrijf sneller beslissingen kan nemen en effectieve strategieën kan implementeren. Of het nu gaat om het kiezen van het juiste systeem, het identificeren van optimalisatiemogelijkheden of het oplossen van complexe technische vraagstukken, het team staat klaar om jou te ondersteunen en te adviseren op basis van hun uitgebreide expertise.

Focus op kernactiviteiten

Door gebruik te maken van Team-as-a-Service kunnen bedrijven zich richten op hun kernactiviteiten en zich minder bezighouden met de dagelijkse IT- en E-commerce taken.

Het team neemt deze verantwoordelijkheden op zich, zodat interne medewerkers zich kunnen concentreren op strategische doelen en waarde creatie voor het bedrijf. Dit zorgt voor een hogere efficiëntie en productiviteit, en maakt het mogelijk om meer te bereiken met dezelfde middelen.

Prijzen

Wij werken standaard met abonnementen. Afhankelijk van de werkzaamheden en intensiteit van het in te zetten team krijg je van ons hier een offerte voor. Er is ook de mogelijkheid om alleen een support abonnement af te sluiten.

Na een kennismaking (call) geven wij je advies over het af te sluiten pakket.

Team-as-a-Service
Support

Vanaf:
€795
* exclusief btw
  • Online ticketsysteem
  • Telefoon
  • Offerte na kennismakingscall
  • Op basis van stelpost

Team-as-a-Service
Abonnement

Vanaf:
€2495
* exclusief btw
  • Online consultancy
  • Project Management
  • Ondersteuning implementatie
  • Ondersteuning livegang

Vragen?

Klaar om te excelleren met TaaS?

Plan een vrijblijvend 15 minuten gesprek in om jouw uitdaging te bespreken.

Copyright © Weprocess 2023