Training: De juiste software keuze

Step-by-step gids!

Inhoud van de training

Voor wie

Of je nu een kleine ondernemer bent die voor het eerst software selecteert of een ervaren professional die een bestaand systeem wil upgraden, deze training biedt waardevolle inzichten en praktische tips om je te begeleiden bij het proces van softwareselectie.

De training

Het selecteren van de juiste software is een uitdagende taak, gezien het grote aantal beschikbare opties en het evoluerende technologische landschap. Deze training geeft je alle input voor het maken van een weloverwogen keuze!

Wat leer je

Na livegang de integratie updaten, velden of flows toevoegen? Laat het Weprocess team je helpen met het aanvullen van de integratie. Ook hier ondersteunen we van testen tot livegang.

Step-by-step gids: Kies de juiste software voor jouw bedrijf!

Het selecteren van de juiste software kan een uitdagende taak zijn, gezien het grote aantal beschikbare opties en het steeds evoluerende technologische landschap. Deze training is speciaal ontworpen om je te helpen bij het maken van een weloverwogen beslissingen bij het selecteren van nieuwe software op basis van jouw wensen en eisen (requirements).

Of je nu op zoek bent naar een projectmanagementtool, een boekhoudprogramma of een customer relationship management (CRM) systeem, deze training biedt je de nodige kennis en vaardigheden om de software te vinden die het beste aansluit bij de behoeften en doelen van je bedrijf.

Hoe werkt het?

Al onze trainingen zijn te volgen op onze Academy. Als je member wordt van onze Community & Academy heb je toegang tot alle trainingen die wij bieden.

De Academy is een bron van waarde met handige checklists, cheatsheets, downloads en informatieve content die je verder helpen. We begrijpen dat jouw tijd kostbaar is en dat je wilt focussen op wat echt belangrijk is voor jouw bedrijf.

Onze Academy is exclusief voor leden. We begrijpen dat relevantie essentieel is, daarom zorgen we ervoor dat onze informatie en trainingen aansluiten bij jouw specifieke behoeften!

Dit vinden anderen van de Community & Academy

Toename kennisniveau

85% van de Testteam-leden meldde een aanzienlijke toename in hun kennisniveau na deelname aan cursussen op het platform!

Kennis vergaren en inzetten

De Testteam-leden benadrukten de waarde van de community, waar professionals uit verschillende sectoren samenkomen om vragen te stellen, ideeën uit te wisselen en kennis te vergaren die zij direct zelf in kunnen zetten!

Gebruiksvriendelijk!

Meer dan 90% van de testers waardeerde de gebruiksvriendelijkheid en heldere navigatie van het platform, waardoor leren en netwerken soepeler en efficiënter verlopen!

Exclusief voor leden

Doordat de Academy & Community exclusief voor leden zijn, weet je dat je met gelijkgestemden bent en daardoor gericht je vragen kunt stellen.

Kennis vergaren en inzetten

De Testteam-leden benadrukten de waarde van de community, waar professionals uit verschillende sectoren samenkomen om vragen te stellen, ideeën uit te wisselen en kennis te vergaren die zij direct zelf in kunnen zetten!

Vragen?

Direct starten met de training De juiste software keuze?

Copyright © Weprocess 2024