Training: APIcenter basis

Stop onnodige handmatige handelingen door low code koppelingen tussen ouw favoriete software systemen

Inhoud van de training

Voor wie

Deze training is bedoeld voor gebruikers die meer informatie willen over het algemene gebruik van APIcenter. De training is zeer nuttig voor zowel bestaande koppelingen en nieuwe koppelingen.

De tool

De APIcenter tool biedt veel mogelijkheden voor het integreren van webshops, ERP-pakketten, kassasystemen, CRM-pakketten, marktplaatsen, SaaS-systemen en nog veel meer. Elk systeem dat met API werkt, kan via APIcenter worden gekoppeld.

Wat leer je

Je leert hoe je met de online tool van APIcenter je applicaties kunt koppelen, na het koppelen hoe je de flow kunt koppelen. Hierdoor bepaal je welke informatie er wordt doorgestuurd tussen de applicaties.

De Weprocess training die jou meer informatie geeft over het basis gebruik van API

Hoe werkt het?

Al onze trainingen zijn te volgen op onze Academy. Als je member wordt van onze Community & Academy heb je toegang tot alle trainingen die wij bieden.

De Academy is een bron van waarde met handige checklists, cheatsheets, downloads en informatieve content die je verder helpen. We begrijpen dat jouw tijd kostbaar is en dat je wilt focussen op wat echt belangrijk is voor jouw bedrijf.

Onze Academy is exclusief voor leden. We begrijpen dat relevantie essentieel is, daarom zorgen we ervoor dat onze informatie en trainingen aansluiten bij jouw specifieke behoeften!

Dit vinden anderen van de Community & Academy

Toename kennisniveau

85% van de Testteam-leden meldde een aanzienlijke toename in hun kennisniveau na deelname aan cursussen op het platform!

Kennis vergaren en inzetten

De Testteam-leden benadrukten de waarde van de community, waar professionals uit verschillende sectoren samenkomen om vragen te stellen, ideeën uit te wisselen en kennis te vergaren die zij direct zelf in kunnen zetten!

Gebruiksvriendelijk!

Meer dan 90% van de testers waardeerde de gebruiksvriendelijkheid en heldere navigatie van het platform, waardoor leren en netwerken soepeler en efficiënter verlopen!

Exclusief voor leden

Doordat de Academy & Community exclusief voor leden zijn, weet je dat je met gelijkgestemden bent en daardoor gericht je vragen kunt stellen.

Kennis vergaren en inzetten

De Testteam-leden benadrukten de waarde van de community, waar professionals uit verschillende sectoren samenkomen om vragen te stellen, ideeën uit te wisselen en kennis te vergaren die zij direct zelf in kunnen zetten!

Vragen?

Direct starten met de training APIcenter?

Copyright © Weprocess 2024